Leestijd: 2 minuten

Op 15 september 2019 was ik een uur lang te gast bij de lokale radio van Rosmalen: ROS-radio.

John Goedmakers interviewt Ben Rovers voor het radioprogramma ‘Thuis in Rosmalen’

Tijdens dit interview passeren zeer diverse onderwerpen de revue: van hoe mijn werkweek eruit ziet tot en met de lezing die ik recentelijk gaf over alternatieve manieren om naar ziekte (kanker) te kijken. Ook wordt stilgestaan bij mijn uiteenlopende werkzaamheden, zoals mijn criminologische en astrologische werk en bij mijn werk als tekstschrijver. Het interview wordt verluchtigd met door mij meegebrachte muziek. Te horen zijn o.a. East West (Time), John Legend (It don’t have to change), Stef Bos (Lorelei), Dayna Kurtz (Love gets in the way), Morten Lauridsen (Sure on this shing night), en Wim Mertens (Humility).

Podcast
Website ROS-radio